Menu
Your Cart

JSP EVO8 VENTED YELLOW ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 0601004470

Δωρεάν Αποστολές για αγορές άνω των 80
CERVA ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ JSP EVO8 VENTED YELLOW 0601004470 GLASSES - HEADPHONES - CAPS
JSP EVO8 VENTED YELLOW ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 0601004470
58,28€
Ex Tax: 47,00€
  • Stock: In Stock
  • Brand: Jsp
  • Model: CER0601004470

Το κράνος ασφαλείας Mk8® Evolution® ήταν το πρώτο βιομηχανικό κράνος ασφαλείας στον κόσμο που πληρούσε και υπερέβαινε το πολύ αυστηρότερο πρότυπο προστασίας κεφαλής EN14052 - αυτή ήταν η μεγαλύτερη πρόοδος στη βιομηχανική προστασία κεφαλής εδώ και 45 χρόνια. Το κράνος ασφαλείας EVO®8 έχει σχεδιαστεί για τα σημερινά περιβάλλοντα με τους υψηλότερους κινδύνους, όπου οι καταστάσεις υψηλής πρόσκρουσης/πλευρικής πρόσκρουσης αποτελούν ανησυχία, όπως οι κατασκευές, τα ορυχεία, η διάνοιξη σηράγγων, οι κατεδαφίσεις, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, η υπεράκτια ναυτιλία, τα διυλιστήρια και τα πετροχημικά, οι εκτοξευτήρες υψηλής πίεσης και ορισμένες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Το πρότυπο EN14052 καθορίζεται στο πρότυπο EN1789 ως υποχρεωτική απαίτηση για κάθε μέλος του πληρώματος για τα οδικά ασθενοφόρα τύπου B & C.

Το κράνος ασφαλείας EVO®8 σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σε διάστημα δύο ετών και η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής συμπληρώνει το υψηλό επίπεδο σχεδιασμού και υλικών που χρησιμοποιούνται στο κράνος, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών όπως η επένδυση υψηλής πυκνότητας και ένα άνετο νέο σύστημα ιμάντων που δημιουργούν απαράμιλλη άνεση και αποδοχή του χρήστη.

Το πρότυπο EN14052 απαιτεί από το κράνος να αντέχει πάνω από 100 joules σε κρούση με κορώνα (σε σύγκριση με 49 joules σύμφωνα με το πρότυπο EN397) και για πρώτη φορά να αντέχει προστασία από πλευρική πρόσκρουση 50 joules σε γωνία έως και 60 από την κατακόρυφο σε ακτίνα 360° γύρω από το κέλυφος.

Κατάλληλο για:
Κατεδάφιση
Βαριές κατασκευές
Εξόρυξη / διάνοιξη σηράγγων
Διυλιστήρια, πετρέλαιο και φυσικό αέριο
Υπεράκτια / Θαλάσσια


Προστασία από κρούσεις
Προστασία από πλευρικές, εμπρόσθιες και οπίσθιες συγκρούσεις από την επένδυση EPS που απορροφά τους κραδασμούς. Αεριζόμενη επένδυση για αύξηση της άνεσης, διατηρώντας παράλληλα υψηλό συντελεστή προστασίας. Η επένδυση βελτιστοποιεί τις επιδόσεις σε χαμηλές γωνίες πρόσκρουσης.

Εξωτερικό κέλυφος
Εξωτερικό κέλυφος εξαιρετικά υψηλής αντοχής. Το ανώτερο τμήμα με ραβδώσεις διαχέει την ενέργεια πρόσκρουσης. Ολόπλευρη προστασία, έως 60° από την κατακόρυφο. Μεγάλη περιοχή εκτύπωσης στο μπροστινό μέρος και στις πλευρές για εκτύπωση λογότυπου.

Άνεση
Εξαιρετικά άνετος ιμάντας από τεριλένιο προσαρμόζεται στο κεφάλι του κάθε χρήστη. Η ελαφριά επένδυση EPS μειώνει το βάρος, ενώ παράλληλα προσφέρει μέγιστη προστασία.

Εξαρτήματα
Η διεθνής σχισμή επιτρέπει τη σταθερή τοποθέτηση μιας σειράς προσωπίδων ασφαλείας Surefit™ και προστατευτικών αυτιών. Διατίθεται μεγάλη ποικιλία προσωπίδων. Ενσωματώνει χαλύβδινα ελατήρια για εύκολη ανάπτυξη και ανάσυρση. Τα υψηλής απόδοσης προστατευτικά αυτιών Surefit™ προσφέρουν SNR 28. Τα αξεσουάρ πωλούνται χωριστά

Ρύθμιση
Διαισθητικά σημεία πίεσης του αντίχειρα και του δείκτη για εύκολη ρύθμιση της καστάνιας του τροχού, προσφέρει ποικίλες σειρές μεγεθών για πραγματικό "One Size Fits All".