Menu
Your Cart

SCANGRIP - ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ NOVA R 2000 LUMENS 035456

Δωρεάν Αποστολές για αγορές άνω των 80 ευρώ εντός Αττικής
SCANGRIP - ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ NOVA R 2000 LUMENS 035456 ΦΑΚΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
SCANGRIP - ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ NOVA R 2000 LUMENS 035456
130,08€
Χωρίς ΦΠΑ: 104,90€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Brand: Scangrip
  • Κωδικός: 03.5456

Το δημοφιλές NOVA R παρέχει εξαιρετικά υψηλή απόδοση αυλού, βελτιωμένη μπαταρία και μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας Το NOVA R είναι εξαιρετικά λεπτό και εύχρηστο - ένας allround φωτισμός εργασίας σχεδιασμένος για τον επαγγελματία χρήστη.

Διαθέτοντας την τελευταία τεχνολογία υψηλής απόδοσης COB LED, το NOVA R έχει αναβαθμιστεί από 1500 lumen σε 2000 lumen παρέχοντας ακόμα περισσότερο φως - στην ίδια τιμή. Με αναβαθμισμένη χωρητικότητα μπαταρίας, ο χρόνος λειτουργίας διπλασιάστηκε που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λάμπα για έως και 20 ώρες, ανάλογα με την έξοδο φωτός. Η λειτουργία dimmer φωτισμού καθιστά δυνατή τη ρύθμιση του φωτός σε πέντε διαφορετικά βήματα.

Η λάμπα είναι εύκολη στη μεταφορά και είναι εργονομικά σχεδιασμένη για καλή πρόσφυση στη λαβή, η οποία είναι επίσης εξοπλισμένη με ισχυρούς ενσωματωμένους μαγνήτες για ευέλικτη τοποθέτηση. Λόγω της εύκαμπτης λαβής, το NOVA R μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικές θέσεις για να επιτευχθεί η επιθυμητή γωνία φωτισμού. Η λαβή έχει σχεδιαστεί για άμεση τοποθέτηση στο TRIPOD ή στο SCAFFOLDING BRACKET.

Ως πρόσθετο χαρακτηριστικό, το NOVA R διαθέτει μια ενσωματωμένη τράπεζα τροφοδοσίας με έξοδο USB για τη φόρτιση κινητών συσκευών.

Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό χυτό αλουμίνιο και ανθεκτικό σε κτυπήματα, κραδασμούς και δονήσεις. Η ανθεκτική κατασκευή εγκρίνει τη χρήση NOVA R έως ROUGH SERVICE, η οποία το καθιστά ιδανικό για το απαιτητικό, σκληρό περιβάλλον εργασίας.